Women on Ice
Women on Ice
Volg ons ook op:

FaceBook FaceBook

Laatste nieuws

16 januari
De verloting van de gesigneerde boeken van Marianne Timmer hebben we tijdens het pastabuffet gehouden onder alle deelneemsters van Women on Ice 2012. De winnaressen: Thea Boorsma, Melanie Tauber, Carla Caffa, Eline Ploeger en Thea Hulleman.


Gefeliciteerd met jullie mooie boek.

15 januari
Women on Ice 2012 was weer een supergeslaagde dag. Mooi zonnig weer en goed ijs. Laat het nu maar vriezen zodat we lekker op natuurijs kunnen gaan schaatsen en oefenen wat we geleerd hebben.

11 januari 2012
Dit jaar krijgen alle deelneemsters van Women on Ice 2 entreekaartjes voor
het NK Allround in Heerenveen op zondag  5 februari. En vrije entree in het KPN Clubhuis. www.schaatsen.nl

10 januari 2012
Namens Liga mogen we 5 gesigneerde boeken van Marianne Timmer verloten onder de deelneemsters van Women on Ice 2012
“Het lifestyle boek van Marianne Timmer, ‘Lekker in je vel’ is een inspirerend boek met talloze praktische tips om op snelle en vooral leuke wijze een betere conditie te krijgen.
De drievoudig Olympisch kampioene weet als geen ander hoe belangrijk een verantwoorde levensstijl is”

 

 

4 januari 2012
Heeft iedereen zich al aangemeld voor het grote pasta en soepenbuffet van Heinz? Stuur even een mail naar info@womenonice.nl
Heinz zorgt er dit jaar voor dat jullie, voor slechts € 9,- allemaal kunnen genieten van een geheel verzorgde Heinz pasta en soepen buffet.

Als deelneemster aan dit buffet word je in een VIP ruimte in het restaurant van FlevOnice door twee chef koks van Heinz verwend met verschillende vers bereide gezonde pasta’s en soepen en kun je voor dit bedrag zoveel opscheppen als je zelf wilt!

3 januari 2012
Programma Women on Ice 2012 staat op de site.
We hebben meer tijd om gebruik te maken van de 400m baan van FlevOnice
Dus de lessen zullen 15 minuten langer zijn, 75 minuten ipv 60 min.

4 november 2011
De inschrijving is begonnen. Vanaf vandaag kunnen alle dames zich weer aanmelden voor het grootste schaatsevenement voor vrouwen.

3 november 2011
Nieuw dit seizoen is dat FlevOnice een geweldig pastabuffet aanbiedt voor alle deelnemende dames tegen een gereduceerde prijs van € 9. De aankleding zal er schitterend in stijl uitzien. Bij de inschrijving kun je vermelden of je hieraan wilt meedoen.

6 oktober 2011
Op 10 december 2011 gaan we een special edition Women on Ice organiseren ter ere van het 50 jarig jublieum op de Jaap Edenbaan in Amsterdam.

Aanmelden hiervoor kan op de speciale pagina van deze uitgave.

6 oktober 2011
Op 14 januari 2012 wordt de 4e editie gehouden van Women on Ice op FlevOnice in Biddinghuizen. We hebben er onwijs veel zin in en gaan er weer een superdag van maken.

Hartelijke groet,

Women On Ice Team

 

Partners

KNSB

FlovOnIce

FlovOnIce

Girls First

Sponsors

Unive

Heinz

Suppliers

Liga

Sonnema

KPN

Zwaluwhoeve

Time Out Sport