Women on Ice
Women on Ice
Volg ons ook op:

FaceBook FaceBook

Women on Ice 2012

Women on Ice 2012 werd voor de 4e keer gehouden bij FlevOnice op 14 januari en wat hadden we een mooi weer dit jaar. Het was lekker zonnig en niet al te koud. Perfect voor een paar mooie schaatslessen en daarna flink wat kilometers op de 5km baan.

Daarna het geweldige pastabuffet van Honig waar de dames heerlijk konden eten na hun schaatsles en toertocht. Sommige dames hadden toen nog niet genoeg van het schaatsen en gingen na het buffet nog even verder met hun toertocht. Met een goedgevulde goodiebag ging vervolgens iedereen naar huis.

Reacties
Aan de 'women on ice' dames,
Wij willen jullie graag nog even bedanken voor de fantastische dag die we hadden in Biddinghuizen. Ontzettend leuke schaatsclinic van Nina gehad en daarna heerlijke lunch en lekker vrij schaatsen. Volgende keer zijn we zeker weer van de partij en we hopen meer dames van onze ijsclub 'de Stokvisdennen' enthousiast te maken.

Tot volgend jaar,
Groet Pascal van Leeuwen en Anne van Nes, Dalfsen.

Wellicht ben ik een beetje ongeduldig, maar enig idee waar ik de foto's kan vinden die gemaakt zijn tijdens het schaats evenement? (hier en hier)
Mijn vriendinnen en ik hebben echt een top dag gehad en zijn dan ook erg benieuwd naar de foto's.

Bedankt voor de mooie dag en de zeer uitgebreide goodybag.
Tot zondag 4 februari in het KPN clubhuis!

Groetjes, Janine

Hoi Annamarie en de rest van het team,
Bedankt voor weer een geweldige dag! En wat hebben jullie je uitgesloofd voor een enorm gevulde goodiebag. Natuurlijk had je gelijk dat het in de info stond dat we die voor 15 uur moesten afhalen... We hebben er gewoon domweg overheen gelezen. Fijn dat jullie bereid waren er toch nog een paar voor ons bij te halen, zodat wij op 5 februari de schaatsers aan kunnen moedigen in Thialf. Volgend jaar zijn we er weer bij (en hebben we alle "spelregels" wel gelezen
;-))!

Groetjes, Muriel van der Draaij

Namens Liga hadden we nog 5 paar gesigneerde boeken van Marianne Timmer in de verloting. Deze gingen naar; Thea Boorsma, Melanie Tauber, Carla Caffa, Eline Ploeger en Thea Hulleman.

Partners

KNSB

FlovOnIce

FlovOnIce

Girls First

Sponsors

Unive

Heinz

Suppliers

Liga

Sonnema

KPN

Zwaluwhoeve

Time Out Sport