Women on Ice
Women on Ice
Volg ons ook op:

FaceBook FaceBook
Women on Ice

WOI 2009
Video / foto's

Women on Ice 2009

Op 14 februari werd Women On Ice voor het eerst gehouden op de Uithof in Den Haag. Op deze middag konden de deelneemsters kunst of langebaan les krijgen. De dag werd georganiseerd in samenwerking met Telegraaf VROUW. Naast de les kon er ook worden vrijgeschaatst, massages en werd er soep en tosti's aangeboden door Heinz. Kijk hier naar een video verslag. En lees enkele reacties.

Beste Annamarie,
zoals zaterdag ook al gezegd, womenonice was super! Ik heb veel geleerd en ook veel lol gehad. Ik vond het heel goed georganiseerd, met de erwtensoep/tosti (erg lekker als je net 3 uur in de trein/tram hebt gezeten), de warming-up, de schaatsles en het vrij schaatsen... en natuurlijk was de goody-bag ook erg leuk om te krijgen.
Komende week heb ik 2 schaatsavonden op de schaatsbaan in Assen met de personeels vereniging en een keer met een vriendenclub, dus ik kan het geleerde van afgelopen zaterdag mooi in de praktijk brengen. 
Marja

 
Ik heb echt genoten van je les van zaterdag. Het is ontzettend leuk om op deze manier eens uitleg en houvast te krijgen. Je doet het zo betrokken, enthousiast en gezellig echt hartstikke leuk.
Bedankt voor de leuke avond zaterdag en heel veel succes met je schaatskamp!
Marlinka

Beste Annamarie, Vivianne en iedereen van de organisatie,Afgelopen zaterdag heb ik meegedaan aan de opfriscursus lange baan gevorderden. Wilde even kwijt dat het een erg gezellige,leuke en tevens leerzame middag was. Goed georganiseerd allemaal en zeker voor herhaling vatbaar!!!Als ik deze middag een cijfer moest geven krijgt het van mij een 9. Tot volgend jaar
Ingrid

Partners in 2009

De Telegraaf Vrouw

De Uithof

Suppliers

Heinz

De Zwaluwhoeve

Herome